Predica de pe Munte

CODE: 1-59665-978-5

$4.99

This product is electronically distributed.

Vă rugăm să NOTĂ: Aceasta nu este CARTEA fizică. Aceasta este o versiune ELECTRONICĂ a cărții și trebuie vizualizată pe un dispozitiv electronic; adică Ipad, Iphone, Android, Kindle etc.

Descrierea cărții

Mesajul Vechiului Testament a fost unul pe care omul nu a fost în stare să-l îndeplinească niciodată. Cu toate acestea, în Predica Sa de pe Munte, Hristos a dat Bisericii Noului Testament o lege superioară, un mesaj al harului și al adevărului care permite omenirii să triumfe asupra tuturor lucrurilor. În comentariul său despre Predica de pe Munte, rev. Daniel G. Caram oferă o explicație clară și echilibrată a legii superioare a lui Hristos pentru Biserica Noului Testament, astfel încât să putem fi acei sfinți care trăiesc o viață victorioasă și abundentă în Hristos Isus.

Despre autor

Rev. Daniel G. Caram este profesor la Zion Ministerial Institute din Waverly, New York, SUA. El a călătorit în numeroase țări, predând în școli și seminarii biblice și, de asemenea, a scris alte șapte cărți, dintre care unele sunt utilizate în programa școlară a Universității Zion Christian University.

Rev. Caram și soția sa, Jane, locuiesc în Erie, Pennsylvania, SUA, unde păstoresc Biserica Muntelui Sion de peste 30 de ani. Rev. Caram și-a obținut licența în teologie de la Vision Christian Bible College and Seminary și masteratul în studii teologice de la Zion Christian University.

Type the characters you see in the picture above.

Loading...